×

Honda Alanya Motor Bayii: Yepyeni Modellerle Alanya’da Motosiklet Tutkusu Yeniden Canlanıyor!

Honda Alanya Motor Bayii: Yepyeni Modellerle Alanya’da Motosiklet Tutkusu Yeniden Canlanıyor!

Alanya’da faaliyete geçen Honda Motor Bayisi, Japon motosiklet devi Honda’nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan eşek arısı modelinin lansmanını gerçekleştirdi. Alanya Çevre Yolu üzerinde, İş Bankası arkası, Gazipaşa Dolmuş Durağı karşısında bulunan bayi, Mehmet Tamer ve Metin Sürekçi ortaklığında açıldı.

Alanya’nın tanınmış simalarından Umut Tan’ın Genel Müdürlüğünü üstlendiği Honda Alanya Motor Bayii, satış, servis ve aksesuar hizmetleri sunan bir mağaza olarak faaliyet gösteriyor. Firma ortaklarından Mehmet Tamer, Honda Türkiye Servisler Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuş bir yüksek makine mühendisi olduğunu belirtti.

Mehmet Tamer, yaptığı açıklamada şu noktalara vurgu yaptı: “Honda Alanya Motor Bayii olarak, önceki bayinin kapanmasının ardından Honda Türkiye’ye başvuruda bulunarak adaylığımızı belirttik ve uygun bulunduk. Alanya’da Honda’nın hak ettiği yere gelmesi için ortağım Metin Sürekçi ile birlikte burayı sıfırdan inşa ettik. Hedefimiz müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve Alanya’da motosiklet kullanımını teşvik etmek.”

Motosiklet kullanımını destekleme hedefi doğrultusunda, bayi küçük motosikletlerin yanı sıra daha büyük modelleri de Alanya’da satışa sunarak farklı kesimlere hitap etmeyi planlıyor. Tamer, “Honda standartlarından ödün vermeden, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak 1. hedefimizdir” dedi.

Bu yazıyı paylaş:

hondam.net olarak, Honda markasının ruhunu ve yeniliklerini en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Siz de bu heyecan verici yolculuğa katılarak, Honda dünyasını yakından keşfedin. Bizimle kalın, otomobil tutkusunu paylaşın! hondam@hondam.net mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum gönder

En Son Haberler