×

Honda’ya 2024 Red Dot’tan ‘En İyinin En İyisi’ Ödülü

Honda’ya 2024 Red Dot’tan ‘En İyinin En İyisi’ Ödülü

Honda, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde “En İyinin En İyisi” ödülünü kazandı. Şirket açıklamasına göre, ‘Tasarım Konsepti’ kategorisinde Honda 0 Serisi’nin amiral gemisi konsept modeli Saloon, bu prestijli ödüle layık görüldü. Aynı kategoride, Honda 0 Serisi’nin diğer konsept modeli Space-Hub da ödül aldı.

Honda’nın önceki başarıları arasında 2023 Red Dot’ta Civic e:HEV ve Civic Type R modelleri de yer alıyordu. Bu yıl ayrıca Honda’nın EM1 e: elektrikli scooter, ultra kompakt katlanabilir elektrikli scooter Motocompacto, BF350 büyük boy dıştan takma motor ve Miimo robotik çim biçme makinesi modelleri ‘Ürün Tasarımı Ödülü’nü kazandı.

Honda AR-GE Tasarım Merkezi Operasyon Direktörü Toshinobu Minami, ödüllerle ilgili olarak, ürün tasarımı kategorilerinde aldıkları ödüllerin ardından tasarım konsepti kategorisinde ödül kazanmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Minami, ‘En İyinin En İyisi’ seçilen sedan konsepti Saloon’un, Honda’nın büyük dönüşümünü temsil ettiğini ve ‘çevre, toplum ve müşterilerle uyum’ temasını yansıttığını belirtti. Honda, insanların hayatlarını kolaylaştıran mobilite ürünleri tasarlamaya devam ederek, tasarım ve katma değer yaratma konusundaki çalışmalarını sürdürecek.

Bu yazıyı paylaş:

Yorum gönder

En Son Haberler