×

Honda Türkiye İkinci Kez Türkiye’nin En Teknolojik Motosiklet Markası Ödülünü Kazandı

Honda Türkiye İkinci Kez Türkiye’nin En Teknolojik Motosiklet Markası Ödülünü Kazandı

Honda Türkiye, Tech Brands Turkey araştırması sonuçlarına göre art arda ikinci kez “Türkiye’nin En Teknolojik Motosiklet Markası” unvanını kazandı. 

Honda Türkiye, Pazarlamasyon ve NielsenIQ Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen Tech Brands Turkey ödüllerinde birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Bu ödül töreni Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşti ve toplam 41 farklı kategoride ödül kazanan markalar açıklandı. Mühendislik alanındaki çalışmalarıyla öne çıkan Honda Türkiye, motosiklet kategorisinde birinci seçilerek bu prestijli ödülü art arda ikinci kez kazandı.

Türkiye genelinde 12 ilde temsili olarak gerçekleştirilen araştırma, 15-64 yaş aralığındaki 1.000 katılımcıyla yapıldı ve motosiklet kategorisinde Honda’nın birinci seçilmesine yol açtı. Honda Motosiklet, Türkiye’de üst üste 8 yıldır en çok satan motosiklet markası olma başarısını sürdürdü.

Bu yazıyı paylaş:

hondam.net olarak, Honda markasının ruhunu ve yeniliklerini en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Siz de bu heyecan verici yolculuğa katılarak, Honda dünyasını yakından keşfedin. Bizimle kalın, otomobil tutkusunu paylaşın! hondam@hondam.net mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum gönder

En Son Haberler