×

Honda’nın Elektrikli SUV’u Prologue: Özellikler, Menzil ve Fiyat Detayları

Honda’nın Elektrikli SUV’u Prologue: Özellikler, Menzil ve Fiyat Detayları

Honda’nın son duyurusuna göre, ilk elektrikli SUV modeli olan Prologue, 482 kilometre menzil sunacak şekilde tasarlandı. Gelecek yıl piyasaya sürülecek bu araç, Honda’nın Kuzey Amerika pazarındaki ilk elektrikli SUV modeli olacak.

Prologue, General Motors iş birliğiyle geliştirildi ve ABD’li üreticinin yeni Ultium EV platformu üzerine inşa edildi. Bu elektrikli SUV, tek motorlu önden çekişli ve iki motorlu dört tekerlekten çekişli seçeneklerle sunulacak ve üç farklı donanım seviyesi olan EX, Touring ve Elite ile birlikte gelecek.

Dört tekerlekten çekişli versiyon, etkileyici bir 288 beygir gücü ve 451 Nm tork sunacak. Tek motorlu versiyonun teknik özellikleri henüz açıklanmadı. Honda’ya göre, Prologue’un 85 kWh bataryası, 482 kilometreye kadar menzil sağlayacak.

İç mekan, üç kollu direksiyon ve 11 inçlik tablet tarzı bir gösterge paneli ile modern bir tasarıma sahip. 11.3 inçlik bir multimedya ekranı da dikkat çekiyor. Yeni Honda Prologue, Los Angeles’taki tasarım stüdyosunda geliştirildi.

2024 başlarında ilk teslimatlarının yapılması planlanan Prologue’un ABD fiyatlarının 45-50 bin dolar arasında olması bekleniyor.

Bu yazıyı paylaş:

hondam.net olarak, Honda markasının ruhunu ve yeniliklerini en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Siz de bu heyecan verici yolculuğa katılarak, Honda dünyasını yakından keşfedin. Bizimle kalın, otomobil tutkusunu paylaşın! hondam@hondam.net mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum gönder

En Son Haberler